Onsdag,
15 Juli 2020

Arrangement er afholdt

Klokken:

19:00

Pris:

3 retters musik menu kr. 650,-

Forret: Ærtesuppe med Kammuslinger

Hovedret: Frilands kvæg choco - tomatiseret bearnaise sauce - Sommer grønt - Fanø Kartofler

Dessert: Nøddekurv med hjemmelavet parfait og frisk frugt.

Sted:

Fajancen
Sønderland 5
Sønderho
6720 Fanø

Kontakt:

TLF: +45 75 16 41 72

Reservation anbefales

Martini Organ Trio

En swingende, soulful, og stærkt sammenspillet trio med et alsidigt repertoire fra både den blå skuffe af soul & blues, swingende jazz-standards, egne kompostioner og brasilianske perler.

Jazz-sangerinde Kira Martini er en stærk spiller på det danske jazzhold.

Hun fik sit gennembrud på scenen i 2013, og har siden da været travl på både den indenlandske og udenlandske jazzscene. Hun har flere albums i baggagen med forskellige projekter, og er til efteråret klar med ny udgivelse med hendes 7-mands orkester MARTINI*S. De har ny plade på vej til efteråret.

Denne aften opleves sangerinden mere intimt, med sin orgel trio, som udover hende selv, består af den groovende multimusiker Mads Søndergaard på Orgel, samt en af Danmarks mest dynamiske og kreative danske trommeslager, Morten Ærø.

”En sångerska som verkligen får en att känna nogåt. Kira Martini er lika stark och trovärdig i alla musikstilar hon tar sig an”

(Alexander Agrell, Sydsvensken, koncert anmeldelse Mejeriet, SE, dec 2018)

"Sangerinde Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting. Men i modsætning til de fleste andre, så formår hun at bevæge sig omkring i sit mangesidige univers, uden at der bliver tale om en zig-zag-kurs. For kort sagt - hun er sig selv hele vejen”

(***** 5 stjerner, Berlingske Tidende, Kjeld Frandsen)

"Kira Martini er i besiddelse af en sjælden intens og international klingende stemme der let og elegant bevæger sig fra den ene stilart til den anden. Hun syntes at høre hjemme mange steder. Troværdighedsfaktoren er ufattelig høj og I flere passager har Kira samme intensitet og indlevelse som Norah Jones."

(***** 5 stjerner, Loftskammeret; Martin Loft)