Warning: Undefined array key "reservation-recommended" in /home/www/fajancen.com/wp-content/plugins/eit-cpt-events/frontend/functions.php on line 221
Kira Martini Trio - Fajancen

Onsdag,
01 August 2018

Arrangement er afholdt

Klokken:

19:00

Pris:

2 retters gourmet menu & musik kr. 550,-

Sted:

Fajancen
Sønderland 5
Sønderho
6720 Fanø

Kontakt:

TLF: +45 75 16 41 72

Kira Martini Trio

Det er aldrig kedeligt når Kira Martini - Vocal, Mads Søndergaard - Klaver, Morten Ærø - Trommer besøger Fajancen, den talentfulde Trio byder på svingende Jazz og god underholdning.


Kira Martini - Yellow House Sessions

***** 5 ud af 6 stjerner, Berlingske Tidende d. 20/3-2017


Den 31-årige sangerinde Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting. Men i modsætning til de fleste andre, så formår hun at bevæge sig omkring i sit mangesidige univers, uden at der bliver tale om en zig-zag-kurs. Kort sagt - hun er sig selv hele vejen, og med sin fine stemme og engagement er hun kvinde for at levere en musikoplevelse, hvor også variationerne bidrager til et smukt og helstøbt resultat.


På sit aktuelle album lægger hun godt ud med en gammel jazztraver i form af Bessie Smiths “Give Me A Pigfoot”, og det gør hun sejt og medrivende. Også fordi at hun samtidig præsenterer os for det hold af herligt håndplukkede musikere, der bare er med på stemning såvel som idéer.


Det handler om yngre kræfter som pianisten Mads Søndergaard, bassisten Joel Illerhag, trommeslageren Morten Ærø og trompetisten Peter Marott, og dertil de to livbekræftigende veteraner, klarinetisten Elith “Nulle” Nykjær og basunisten Ole “Fessor” Lindgreen.


Sidstnævte har skrevet den romantiske og charmerende “Little Yellow House”, som Kira har lavet en tekst til. Den følges op af en sprudlende up-tempo version af “Gypsy In My Soul”. Og sådan går det i denne oplevelsesrige musikalske rejse, der også omfatter en gribende smuk udgave af folkesangen “The Water Is Wide”, samt Bob Dylans “Tomorrow Is Such A Long Time” - i sangerindens personlige regi.


At Kira Martini - uden brud på hverken stil eller stemning - kan hoppe over i det Brasilianske univers, beviser hun med et par sange af Caetano Veloso og - ikke mindst - med en super melankolsk choro-sang fra 1950erne, kaldet “O Que Passou, Passou”.


Melankolien bibeholder og udfolder sangerinden i en inderlig version af Billy Strayhorns lyriske vals “Lotus Blossom”, som med Mads Søndergaards raffinerede og neddæmpede akkompagnement, bliver et lille, men fuldkomment, mesterværk.