Torsdag,
17 Oktober 2019

Arrangement er afholdt

Klokken:

19:00

Pris:

3 retters musikmenu kr. 575,-
Forret: Kammusling - Æble - Brunet smør
Hovedret: Kalv - Knoldselleri - Tørrede svampe
Dessert: Pære - Karamel - Havtorn

Sted:

Fajancen
Sønderland 5
Sønderho
6720 Fanø

Kontakt:

TLF: +45 75 16 41 72

Reservation anbefales

Kira Martini Trio at Fajancen, Fanø

Kira Martini - Vokal/guitar
Marko Martinovic - keys
Morten Ærø - trommer/bass

Kira Martini besøger endnu engang Restaurant Fajancen, denne gang i efterårsferien.

KIRA MARTINI er en af de mest efterspurgte jazz-vokalister på den danske jazzscene lige nu. Hun formidler musikkens væsen med kærlighed og autencitet, og har med sit nærvær, og varme stemme, vundet mange hjerter blandt publikum og anmeldere. En stor stemme i en lille krop. Her er der tale om varieret, legesyg og veloplagt vokaljazz, med et bredt repertoire fra jazzens standards og egne kompositioner, til sydamerikanske perler.

Hun kommer med to stærke profiler fra den Københavnske jazzscene, pianist Marko Martinovic, og trommeslager Morten Ærø.

MARKO MARTINOVIC
Klassisk uddannet pianist, fra Esbjerg Konservatorium, med jazz som bifag, som blev fanget af jazzens univers og nu med årevis erfaring fra både den danske og udenlandske jazzscene.
Opvokset i Tyskland, men bosat i Danmark siden 1988. Dansk mor, og på faderens side, rødder i Montenegro. Marko er udover at være en dygtig akkompagnetør, bla. også kapelmester i sin egen jazz-trio, TRIOSCOPE, og har udgivet 2 albums i eget navn.

MORTEN ÆRØ:
Uddannet kandidat & siden hen, solist fra Rytmisk musikkonservatorium i København. Morten's hovedinstrument er trommer, men han spiller adskillige rytmiske instrumenter også, som marimba, cymbalom, bas & klaver. Han har spilllet fast med i Kira's orkester siden 2012, men har derudover også spillet me orkester som f.ex. : Six City Stompers, Hugo Rasmussen All Stars, Fessor and his jazzkings, Kutimangoes, Jan Harbeck Quartet, Mames Babeganush, m.fl.