Torsdag,
20 Juli 2023

Arrangement er afholdt

Klokken:

18:30

Pris:

-Kyllinglever Parfait på ristet brød
hertil serveres svampecreme og sprød kylling

- Sandart på svamperisotto med cremet muslingesauce, grønne asparges

- Koldskål, jordbær, jordbæris, jordbærskum, rabarber

3 retter inklusiv musik 695,-

Sted:

Fajancen
Sønderland 5
Sønderho
6720 Fanø

Kontakt:

TLF: +45 75 16 41 72

Reservation anbefales

Kira Martini Trio

KIRA MARTINI er en af de nutidige stærke vokaler på den danske jazzscene. Hun formidler musikkens væsen med kærlighed og autencitet, og har med sit nærvær, og varme stemme, vundet mange hjerter blandt publikum og anmeldere.
En stor stemme i en lille krop, med sans for variation, og et bredt og alsidigt repertoire, der inderholder både egne kompositioner og fortolkniger af klassiskere fra både syd og nord. Hun fik sit gennembrud på jazz-scenen med debut pladen i 2013, og har siden da haft travlt med koncerter i både ind- og udland. Hun er pt. plade aktuel med pladen “Warm Valley”, udgivet på Storyville Records, som mangeårige musikanmelder Ivan Rod bla. gav disse ord med på vejen :
“Kira har markeret sig som en magnetisk vokalist og en blændende fortolker, der evner at mikse genrer. .. Der er noget på én gang rutineret og nysgerrigt, nuanceret og fokuseret, ægte og næsten stofligt nærværende over hendes fortolkninger”
Denne aften opleves sangerinden til en intim koncert med sin trio, som udover hende selv, består af den groovende multimusiker Mads Søndergaard, samt en af Danmarks mest dynamiske og kreative danske trommeslager, Morten Ærø.
Flere udtalelser:
”En sångerska som verkligen får en att känna nogåt. Kira Martini er lika stark och trovärdig i alla musikstilar hon tar sig an”
(Alexander Agrell, Sydsvensken, koncert anmeldelse Mejeriet, SE, dec 2018)
"Sangerinde Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting. Men i modsætning til de fleste andre, så formår hun at bevæge sig omkring i sit mangesidige univers, uden at der bliver tale om en zig-zag-kurs. For kort sagt - hun er sig selv hele vejen” (***** 5 stjerner, Berlingske Tidende, Kjeld Frandsen)
"Kira Martini er i besiddelse af en sjælden intens og international klingende stemme der let og elegant bevæger sig fra den ene stilart til den anden. Troværdighedsfaktoren er ufattelig høj, med intensitet og indlevelse "
(***** 5 stjerner, Loftskammeret; Martin Loft)