Tirsdag,
19 Oktober 2021

Arrangement er afholdt

Klokken:

18:00

Pris:

3 retters musikmenu 649 kr.

Forret: Fanø Laks - Blinis - Rogn - Fed creme fraiche

Hovedret: Rosmarin marineret lammekrone - Confiteret kartoffel - Bagte jordskokker - Morkel glace

Dessert: Pære Belle Helene - Syltede pære - Vaniljeis - Chokoladesauce

Sted:

Fajancen
Sønderland 5
Sønderho
6720 Fanø

Kontakt:

TLF: +45 75 16 41 72

Reservation anbefales

Kira Martini Trio

KIRA MARTINI TRIO
Kira Martini - vokal
Marko Martinovic - klaver Morten Ærø - trommer
KIRA MARTINI er en af de nutidige stærke vokaler på den danske jazzscene. Hun formidler musikkens væsen med kærlighed og autencitet, og har med sit nærvær, og varme stemme, vundet mange hjerter blandt publikum og anmeldere. En stor stemme i en lille krop, med sans for variation, og et bredt og alsidigt repertoire, der inderholder kompositioner fra både syd og nord. Hun fik sit gennembrud på jazz-scenen med debut pladen i 2013, og har siden da haft travlt med koncerter i både ind- og udland. Hun er pt. plade aktuel med pladen “Warm Valley”, udgivet på Storyville Records, som mangeårige musikanmelder Ivan Rod bla. gav disse ord med på vejen : “Kira har markeret sig som en magnetisk vokalist og en blændende fortolker, der evner at mikse genrer. .. Der er noget på én gang rutineret og nysgerrigt, nuanceret og fokuseret, ægte og næsten stofligt nærværende over hendes fortolkninger”
Hun kommer denne aften med to dygtige og anerkendte profiler fra den danske jazz-scene, pianist Marko Martinovic, og trommeslager Morten Ærø.
MORTEN ÆRØ: Trommeslager, uddannet kandidat & solist fra Rytmisk musikkonservatorium i København. Morten's hovedinstrument er trommer, men han spiller adskillige andre rytmiske instrumenter også, som marimba, cymbalom, bas & klaver. Han har spilllet fast med i Kira's orkester siden 2012, men har derudover også spillet med orkestre som: Six City Stompers, Hugo Rasmussen All Stars, Fessor and his jazzkings, Kutimangoes, Jan Harbeck Quartet, Mames Babeganush, m.fl.
MARKO MARTINOVIC:
Klassisk uddannet pianist, fra Esbjerg Konservatorium, med jazz som bifag, men senere med mange års erfaring fra både den danske og udenlandske jazzscene.
Opvokset i Tyskland, men bosat i Danmark siden 1988. Dansk mor, og på faderens side, rødder i Montenegro. Marko er udover at være en dygtig akkompagnetør, bla. også kapelmester i sin egen jazz-trio, TRIOSCOPE, og har udgivet 2 albums i eget navn, begge med selvkomponeret materiale. Marko har spillet med kunstnere som Debbie Cameron, Nulle & Verdensorkesteret, Fessor & his Jazzkings, Richard Boone, Ed Thigpen, m.fl.