Warning: Undefined array key "reservation-recommended" in /home/www/fajancen.com/wp-content/plugins/eit-cpt-events/frontend/functions.php on line 221
Kira Martini synger og Mads Søndergaard på klaver - Fajancen

Onsdag,
02 August 2017

Arrangement er afholdt

Klokken:

19:00

Sted:

Fajancen
Sønderland 5
Sønderho
6720 Fanø

Kontakt:

TLF: +45 75 16 41 72

Kira Martini synger og Mads Søndergaard på klaver

Kira Martini har været på Fajancens musikprogram de seneste år. Hun er bare så dejlig, dygtig og talentfuld, at vi har valgt hende igen – også gerne sammen med Mads Søndergaard med sit helt forrygende akkompagnement.


Kira Martini - Yellow House Sessions

***** 5 ud af 6 stjerner, Berlingske Tidende d. 20/3-2017:

Den 31-årige sangerinde Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting. Men i modsætning til de fleste andre, så formår hun at bevæge sig omkring i sit mangesidige univers, uden at der bliver tale om en zig-zag-kurs. Kort sagt - hun er sig selv hele vejen, og med sin fine stemme og engagement er hun kvinde for at levere en musikoplevelse, hvor også variationerne bidrager til et smukt og helstøbt resultat.


På sit aktuelle album lægger hun godt ud med en gammel jazztraver i form af Bessie Smiths “Give Me A Pigfoot”, og det gør hun sejt og medrivende. Også fordi at hun samtidig præsenterer os for det hold af herligt håndplukkede musikere, der bare er med på stemning såvel som idéer.

Video

Kira martini, Mads Søndergård og Felix Modeholm på Fajancen????????

Slået op af Restaurant Fajancen i Onsdag den 2. august 2017


Video optaget af Kira Martini synger og Mads Søndergaard på klaver den 02 August 2017. Flere videoer kan ses på fajancen´s facebook side.